Mobilminnen.



När maken kokar ägg.



Swisch, swisch.

Om det inte ger fett med vuxenpoäng att putsa fönster innan man sätter upp adventskrafset så vet jag inte vad. Heja mig! Eller, gamla mig?

Nåväl. Det tog hemskt lång tid och efter det förtjänar jag verkligen ett glas vin eller två. Heja på det iallafall!



Mobilminnen.




Sommar. Gudinge. Hällarna. Make. Sallad, rödvin och havsdoft.
Ljuvliga sommar kom och ta mig närhelst du vill.





Ha!

Det var visst bra att skriva lusen ur kusen, för inatt umgicks bara jag och halsmonstret halva natten. Den andra halvan drog maken timmerhus och hunden var väldigt inkontinent, men på det stora hela så tycker jag bestämt att det var en väldigt fin natt.  

Ett utmärkt tillfälle att fira med lite rödvin! ;)



Tips för en förstörd nattsömn.

Någonsin funderat över hur du kan få din annars så trevliga och harmoniska nattsömn totalt uppfuckad? Sväva icke i ovisshet längre, ty Sara har svaren.


Först – hosta ögonen ur sina hålor under två veckors tid och bestäm dig sedan för att gå till doktor Sinclair för lite tröst. Och med en förhoppning om att få en förskräcklig diagnos du kan gå runt och briljera med och få några stackarspoäng hos din omgivning med under tiden.


Låt sedan doktor Sinclair ta ned alla dina förhoppningar med att säga ”det är bara den viruset den här, men den gå över av sig själv, men du få medicin som hjälper mot hostan, okej?”.
Gå sedan snopet hem med din medicin under armen och tyck lite synd om dig själv för att det inte var synd om dig själv. Så.


Sedan tänker du att ”inatt, då ska jag i alla fall få sova ostört, för jag har minsann Cocillana, och det, det är starka grejer det”. Mys liksom. Ok.

 

22.00 – Ta dig en hutt Cocillana och kryp till sängs. Le lite förnöjt och föreställ dig en natt utan hosta.

22.15 – Hosta ur dig ena lungan.

22.16 – Hosta ur dig den andra.

22.30 – Böj dig framåt medans du föreställer dig själv fördriva ut Djävulen från ditt hostande inre medans du kippar efter luft. Slå bort synen av dödsängeln Gabriel som härjar bakom dina fladdrande ögonlock.

23.00 – Somna.

24.00 – Vakna. Hosta lite grann. Drick lite vatten.

01.00 – Vakna. Hosta lite grann. Drick lite vatten.

01.30 – Vakna igen innan du somnat på riktigt och hosta lite grann. Drick lite vatten.

02.54 – Vakna och upptäck att Djävulen återigen tagit över din kropp. Hosta ur dig en lunga eller två och stoppa sedan tillbaka ögonen i sina hålor. Drick lite vatten. Bulla upp kuddar och sätt dig och sov.

03.20 – Vakna efter din microsömn och kom på att du är sjukt kissnödig. Drick lite vatten och gå ned och kissa. Rök en cigarett. Fundera över dina synder och dra en Cocillanahutt till.

04.00 – Gör ett mentalt kors i taket över att du faktiskt sover. Dröm om halsmonster som säger ”mihihihihihii, killikillikiiiill på dig! Haha, kom det en host till nu vaaa? Mihihihihihiii!”

05.15 – Vakna och förundras över hur länge du lyckats sova utan att hosta och fira genom att dra igenom en serie hostningar from hell. Förbanna doktor Sinclair och hans jävla Cocillana. Drick lite vatten. Somna.

05.30 – Vakna av att maken snarkar. Hosta valfritt inre organ ur dig eftersom du ändå är vaken.

07.00 – Vakna av att make och son går upp. Hosta lite för sakens skull och somna sedan om, en smula utmattad.

09.30 – Vakna och ge upp. Skit i sömnen och gå ned och drick kaffe och ”fånga dagen” eller något annat käckt.










RSS 2.0