Fårskallar.

Om man inte vill leva livet en pinne, så kan man ju alltid prova bakom istället.
 

Körv.

Gokväll i stugan!
 
Ett stycke godsbaronessa med grönjäklig träningsvärk har just imundigat dagens middag: Ost, paprika, tomat och körv. Bra skit. Lite som hela grejen med LCHF. Man behöver inte ställa sig och laga en "riktig" middag om man inte vill. Man måste inte äta frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsfika. Eller man och man, jag måste inte. För en sådan som mig som alltid haft svårt för att äta efter speciella tider (tack och bock, McD), så känns det rätt och slätt underbart att tillåta sig själv att äta när man faktiskt känner för det. Att inte äta frukosten förrens jag faktiskt är hungrig, vilket brukar ta 3-5 timmar efter att jag har gått upp. Och äter jag då en rejäl frukost, exempelvis omelett med grädde och ost i, så står jag mig lätt till sena kvällen.
Så sådana här dagar, då det efterlängtade gubbskrället är och jobbar tills sent, och då barnet har en pizza kvar efter gårdagens mormorbesök, så finns det ingen anledning för mig att stå och laga mat till enbart mig själv. Dels för att det är skitjävla tråkigt, men mest för att jag helt enkelt inte behöver det. Som sagt, bra skit, det där med att lyssna på sin kropp.
 
 
Nu invänta ovan nämnda karlskrälle och sedan ta med nämnda skrälle till sängs. Det om något, är också bra skit. ;) Natt!
 

Bästa.

Hej hopp ljuvliga lilla töväder!
 
I helgen vart det utgång med de allra finaste man kan tänka sig! Det händer sig inte ofta att vi går ut i lilla Viken längre, men det var utlovat 80-tals party på Livingroom, och då vi tyckte att vi inte borde vara äldst (med god marginal) på bygget så begav vi oss. Och då de senaste dagarna har kantats av en ond nacke, så kan jag gott konstatera att det måste ha varit sjukt kul. Och att spontant headbangande ger en ond nacke. Och sätter man någon i en stol och kallar den för "hemliga stolen" så kommer det mycket riktigt snart hemlisar flygande. Underbara människor.
 

Rödvin och körv. Sitter det månne en bunt LCHF-människor där?
 
 
 
3 av 7. Man behöver ju inte fundera särskilt länge på vilken av dem som är min.
 
Nu mot Gävle för lite ytligheter!
 
 
 
 
 
  

Kom, lilla vår.


LCHF & gentlemän.

Hej hopp i solen!
 
Man vet att det blir en bra dag när man börjar den med att mocka till musik i stallet,för att sedan avnjuta en cigarett i solen efter sitt mödosamma slit. Bra skit. När man sedan får lursova lite middag på soffan så vet man också att kvällen blir bra.  
 
Lord fick nya skor igår, men betedde sig som ett arsel dessvärre. Väger ett ton men orkar inte själv lyfta på benet? Sicken gentleman! Nåväl. Imorgon ska de provköras om det inte är så kallt att snoret fryser i näsan.
 
Nu - dusch. Även en lortig godsbaronessa måste göra sådant ibland. Ikväll bjuder Olsbo Invest in till LCHF-kväll med Lars-Erik Litsfeldt. Det ska bli riktigt spännande att höra vad han och de andra har att säga. Kanske inte Sandviksborna är så trånga i stjärten som jag trott? ;)
 
Och sen! Vin. Hej!
 
 
Tycker kanske om honom ändå. Litegrann. Ibland.
 
 

+25 vs. -18

 
Eftersom det är skitjävla kallt ute och ett helt halvår kvar innan man kan dricka vin i kvällssolen på altanen så kan man ju lika gärna blogga sig lite under tiden. Vi får se hur länge det håller sig. Så.
 
Förra veckan spenderades på Gran Canaria och Maspalomas. Det var Caspers första utomlandsvistelse och lyckan var stor. Det tog ungefär en flygresa innan svengelskan var igång och "I are am from Sweden" slank ur den lilles mun i tid och otid. Han lyckades charma till sig gratis läsk vid poolbaren där han satt och snicksnackade med Jose i över en timmes tid om gud vet vad. Den småtrötte chefen på den tyska restaurangen tinade upp och bjöd på tamedsighemsandwich. Personalen vid frukosten utbrast "Hola Casper!" och highfivade på morgonkvistarna. Städerskan rufsade hår och lade ett berg av choklad på hans kudde vid varje städning. 
 
Han kommer att ta sig fram denna där avkomman. Med buller och brak.
 
Men nu är det skola och pyssel hemma i kylan en stund igen. Om en månad precis går flyget till Koh Samui, och med i resväskan har jag gubben och för första gången, Anna Tittina. Om jag längtar? Ungefär lika mycket som man längtar efter skakahandochsägahejdå efter ett barndop.
 
Bra skit.
 
Nu ut och mocka just ovanstående, och sedan underhålla ett stycke ett ton häst när han får nya pjucks.
 
 
 
   
 

RSS 2.0