+25 vs. -18

 
Eftersom det är skitjävla kallt ute och ett helt halvår kvar innan man kan dricka vin i kvällssolen på altanen så kan man ju lika gärna blogga sig lite under tiden. Vi får se hur länge det håller sig. Så.
 
Förra veckan spenderades på Gran Canaria och Maspalomas. Det var Caspers första utomlandsvistelse och lyckan var stor. Det tog ungefär en flygresa innan svengelskan var igång och "I are am from Sweden" slank ur den lilles mun i tid och otid. Han lyckades charma till sig gratis läsk vid poolbaren där han satt och snicksnackade med Jose i över en timmes tid om gud vet vad. Den småtrötte chefen på den tyska restaurangen tinade upp och bjöd på tamedsighemsandwich. Personalen vid frukosten utbrast "Hola Casper!" och highfivade på morgonkvistarna. Städerskan rufsade hår och lade ett berg av choklad på hans kudde vid varje städning. 
 
Han kommer att ta sig fram denna där avkomman. Med buller och brak.
 
Men nu är det skola och pyssel hemma i kylan en stund igen. Om en månad precis går flyget till Koh Samui, och med i resväskan har jag gubben och för första gången, Anna Tittina. Om jag längtar? Ungefär lika mycket som man längtar efter skakahandochsägahejdå efter ett barndop.
 
Bra skit.
 
Nu ut och mocka just ovanstående, och sedan underhålla ett stycke ett ton häst när han får nya pjucks.
 
 
 
   
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0