Måndagen före tisdagen.

Jaha. Så då fick man sig en liten skrivklåda i fingret igen efter att två av de finaste vännerna också gått och blivit med bloggar och faktiskt till och med uppdaterar dem ibland. Maken är den flitigaste av dem alla dock, även om hans blogginlägg ibland har samma svårighetsgrad som att sjunga telefonkatalogen baklänges med huvudet i en hink kaustiksoda. 
 
Idag ska jag pallra ut arslet och förbereda lite mer inför morgondagen. (vi ska fira Valborg, som de äldre människorna i min närhet brukar säga. Alltså maken)
Tanken var att slänga saker på brasan och därmed vinna en lätt rensningsmatch, men jag tycks inte riktigt ha hittat något att slänga än förutom fyra pinnar jag hittade på gräsmattan. Maken drar timmarstockar dock så det kan hända att det blir en ganska stor brasa även med utan mina bidrag. 
 
Sen vill jag köpa blommor. Sen vill jag peta ned dom i krukor och sen vill jag ha sol och värme så att de små liven inte fryser så jag slipper bli sur om allt slit med att plutta ned dom i just krukor visade sig vara helt i onödan. Sen vill jag att fönstren på något sätt ska bli putsade utan att innefatta svordomar och en hel dag i anspråk. Sen kan det tänkas att det kan städas en smula till, och att det går att hitta korv på affären utan poppoihas och en bunt med E-nummer. Så.
 
Sen ska det bli imorgon. Då ska det bli sol, igen, och jag ska dricka vin i loungesoffan och skratta med de bästa vännerna och gapa på ungarna att de inte får leka med eldspjut och säga åt maken att nej, vi behöver inte gå och såga ned några träd för att få extra fart på brasan. 
 
Bra skit. 
 
 
Sista april 2010.
 
 

RSS 2.0