Hello wednesday.

Tänka sig att även Ikea kan uppdatera sitt sortiment! Helt fantastiskt, jag tror det tog mig ca 40 minuter att gå igenom hela varuhuset, istället för sedvanliga tio. Att 20 av de 40 bestod av att stå i kö till kassan är en annan sak. Duktigaste Caspersson väntade vid korven, snällt sittandes på en stol med sin nya Hero Factory-tjofräs. (Hero Factory är det nya svarta, Star Wars är numera ute ur leken)
Återigen, när blev ungen en sådan där stor unge? Jag begriper inte.

Nåväl. Nu ska jag snart skutta iväg till jobbet. Dag tre av fem, denna vecka. Och de säger att jag inte jobbar? Pytt.






Hur man roar barn medans man handlar upp v...

dsc00203 (MMS)

Hur man roar barn medans man handlar upp veckopengen på Ikea.


Vadan denna?

Godmorgon onsdag!
Efter att ha somnat före kl 22 igår så känner jag mig oförskämt pigg trots att inte ens bonden gått upp till kossorna ännu. Smög mig ned bredvid min lilla man, i brist på den stora, och sov gott efter att han lovat att "beskydda sin mamma från alla monster och schuvar". Mycket bra så. Med de orden, och den stora farliga vakthunden Mine bredvid mig så kunde jag faktiskt sova gott, om än med ett stycke ljuvlig karl 20 mil bort.

Idag, istället för igår, kom mina vader också på att de minsann slet i sitt anletes svett och dansade denna där vansinniga Zumbadansen i en hel timme i måndags, så idag tänker de visst plåga mig för vart steg jag tar. Är det inte magen man bryter så är det benen som gått och gått sönder. Men vad gör man inte för att bli lite ärtig och snärtig i sina vintermockasiner.

Nu, städa. Det är sådant roligt man roar sig med när man är mak- och barnledig.



En smula efterlängtad, denna där maken.





Zumba fitness. Gud i skruven. Prova aldrig...

dsc00202 (MMS)

Zumba fitness. Gud i skruven. Prova aldrig det här hemma, barn. Dansen utförs av proffessionella stuntmän och bör inte utövas av gamla särringar. Gud i skruven!


Erik och Ragnar leker stoppkloss. Ser roli...

dsc00200 (MMS)

Erik och Ragnar leker stoppkloss. Ser roligt ut. Sen ska allt det där in genom vår grind och förbi vårt hus. Förbi. Hus. Vårt. Är det inte spännande, så säg.


På Mötley Crue konsert med min man. Bra sk...

dsc00197 (MMS)

På Mötley Crue konsert med min man. Bra skit.


Shaka den för Sean Banan.

Nehej, jag hade tydligen inte brytit magen iallafall eftersom jag inte ser ut som Qasimodo med nackspärr idag. Bra skit. Betyder det att jag är ohyggligt otränad eller att jag inte ens nästan tränade någon muskel alls, utan att jag bara hade världens sämsta flås?

Om en timme ska vi ner på dansskola med Caspersson! Disco/hiphop med Ackes Dansskola i 45 minuter för 6-7 åringar. Jag har en känsla av att Mr skakarumpa kommer att ge järnet. Kul!
På måndag är det min och mammas tur, då jag i ett litet svagt ögonblick av högmod anmälde oss båda till en timmes Zumba med samma dansskola. Wish us luck. Det kommer att behövas.



Vem skulle inte vilja ha den till danspartner liksom? :)





Gud i skruven.

Tränat.

En timme.

Kan man bryta magen tror ni?



Gårdagens pensionärsvarning. Blodpudding o...

dsc00193 (MMS)

Gårdagens pensionärsvarning. Blodpudding och potatisbullar till middag. Idag: soppa. Bingolotto på söndag?


Och kom igen och köööööör!

Träna lilla stjärten, sa vi? Det har vi gjort, minsann! Eller ja, ett litet träningspass har vi fått till, jag och Jeffa, men flickeskrället bara jobbar och jobbar, så fler har vi inte hunnit med. Dock så har jag en hurtig karl som släpar ut mig i skogen på morgonkvisten, så det är ok. Bra också eftersom jag själv har lokalsinne som en brödrost, och inte under några omständigheter borde ge mig ut i skogen själv, inte så ens om den vore åtta kvm stor. Så. Bra med karlskrälle som faktiskt hittar i just skogen. Mycket så.




Bra träningsmusik. Motiverande, liksom.



One Piece.

Nu kan du komma! Hör du det, ditt vinterskrälle?
Kom och härja med alla dina minusgrader, dina stormbyar med hundraelva meter snö och dina frostiga asgarv som gör is på min bilruta. Kom an bara! Jag är nämligen redo. Jag är rustad.



(bildkälla)

Så, lilla vinter. Kom du. Härja på bara. 
(leveranstiden var 12 dagar dock, så om vi kanske kunde hålla dig tills dess så vore det fint)
 


Storhandling kl 8.45. Hej pensionär.

dsc00192 (MMS)

Storhandling kl 8.45. Hej pensionär.


För att altanen var det finaste han byggde.

Som han bögg, menade jag förstås.





Filt. Värmeljus. Soffa. Vin. Goda vänner.

Ljuvliga Olsbo.



Hej fredag!

Hej hopp i svettpölen! Sicken värme! Ljuvligt. På kvällarna sitter man med tjockaste filten på altanen och dricker rödvin mellan värmeljusen och på dagarna åker shortsen på illa kvickt och man får gå runt och gnälla sig lite.

Igår var vi och kikade på de mest ljuvliga små varelser jag sett på länge. Alpackor.
Vi tänkte att de kanske kunde och bo lite hos oss, men de visade sig att de kostade en ganska stor slant di där små rackarna. Man måste ha minst två stycken också, sällskapliga små lurvar, och då kostar det rent logiskt dubbelt så mycket. Såå. Vi får se. Slantarna skulle te sig väldigt bra som en box eller två, till en krubba eller så eller till att stängsla hagar och så. Så ja. Vi får se. För egen del skulle jag kunna ha mig en alldelen egen ark här hemma med all världens djur (getingar undantaget).



Hur söta? (bildkälla)

Jag är helt övertygad om att Bella & Maja skulle finna nöje i lite nya kompisar ute i hagen. I en mångkulturell hage skulle de alla samlas, glada och öppensinnade.



BusEmil.

Hej hopp! Här var det livat. HA!

Ja, ja. Kräftskiva i lördags, och gud i skruven vad roligt det var. Kom i säng kl 6, efter djupa diskussioner, cpdans med inslag av nakna stjärtar, Volvodunk i ladan och en tub med helium. Varför tenderar fester här i Olsbo att alltid spåra ur en smula? Måste vara skogsluften. Eller vattnet, kanske. Hursomhaver, hur ska man kunna bygga om den ladan till stall när man har världens bästa festlokal på sin egen gård? Hm.

Och i fredags kom en ny familjemedlem till oss. Han heter Emil. Han är austerngrå. Han hyser över 250 hästar i sitt stall, och hans inredning går i ljust beige och silver. Han är underbar. Liksom Alex, min gamla, men tanter som jag måste byta ut sina åk då och då, för att liksom föryngra sig en smula.

Emil. Ljuvliga Emil. Vroom.



Ps. Vill man köpa Alex så får man det. Alex är också ljuvlig. Mjuk. Snabb. Vacker. Välvårdad. Schnögg.
http://www.blocket.se/gavleborg/Volvo_S60_T5_28867066.htm?ca=5&w=1







RSS 2.0