Solen skiner, dra upp dina rullgardiner!

Hejsan. Sara kan tyvärr inte blogga idag. Inte kunde hon det igår heller. Eller dagen innan det, osv, osv, osv.

För att hennes fucking händer har frusit till is!

Alltså. Det är så kallt. SÅ kallt, och det är inte ens december än. Och det är snö upp till midjan, och ni kan själva förstå att det ställer till en del besvär när man inte är sådär väldans lång. Inte når man hela hela vägen när man ska skrapa framrutan på bilen heller, utan får alltid ha den sedvanliga trekanten i mitten av rutan.
Jag vill inte ha en trekant i mitten av rutan, jag vill att den ska vara frostfri och symmetrisk. I bästa fall lyckas man göra en symmetrisk trekant (om man lyckas hoppa lika högt från båda sidor), men det är liksom inte helt ok.
Och som grädde på moset så har vi slut på rödvin. Slut. På. Rödvin. Godbaronessan, utan rödvin. Och inge Desperate Housewives på tv:n, nej, det skiter vi i denna veckan sa anal 5.

 
Symmetri, värme, rödvin. Är det för mycket jävla begärt?



Kommentarer
Postat av: Elof

Det är inte lätt att vara smurf inte. Men guuben din kanske kan smurfa ihop en fin låda som du kan stå på. Hört att han är en händig kille. ;)

2010-12-01 @ 06:18:00
Postat av: Sara

En förnedringslåda, med andra ord. Neeej, oh nej.

2010-12-01 @ 08:16:21
URL: http://sockiplasten.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ja, men så tycker jag också. Vänner och bekanta får ju gärna läsa (speciellt de som har blogg själv, ha ha!). Men går det runt folk på stan som man aldrig hejat på och vet en massa om en, ja då känns det lite märkligt faktiskt. :)

2011-01-17 @ 13:26:32
URL: http://hannaess.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0