Stupid.

Ni vet reklamen med Kellog´s och snärtan som sätter sig i bilen efter att ha ätit frukost? Ni vet, hon ska skynda sig för hon har faktiskt ett jättehektiskt liv och karriär och kanske två osnutna ungar och en Al Bundy-karl hemma som får hennes grå strån att föröka sig och nu måste hon faktiskt sätta sig i bilen och åka till jobbet och hej och hå. Hon sätter sig alltså i bilen och vrider om nyckeln. Då börjar ett jävla tröskverk gnissla i hennes mage. Upp kommer en bild med kugghjul och cirklar och en sådan där klocka som låter så illa att man tar batterierna ur den börjar ticka och hon höjer förvånat blicken åt "bilens" oväntade ljud. Nämen? Hur LÅTER bilen? Nej? Men gud, är det sant? Det ÄR inte bilen som tröskar på med sitt surrande ljud, det är ju min MAGE! Men gud i skruven, MAGEN!

Och hon ler. Hon höjer ögonbrynet litet förvånat, och SEN LER HON! Hon HÖR ett tröskverk i magen, klockan tickar på och kugghjulen i hennes mage börjar snurra? Hon ler.

För det är precis så man skulle reagera om ett fucking tröskverk startade i magen. Le och klappa magen lite förvånat. Just så.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0