Thailando, thailando.

Godmorgon snö! Godmorgon blåst och godmorgon minusgrader! Trevligt att ha er här. Mycket så.
Trevligt att sätta på sig halva garderoben och hinna bli svettig av bara ansträngningen innan man ens gett sig ut genom dörren. Mysigt. Kalla bilar, blöta hästar, mörka dagar och frusna plogvallar i minst 4 månader till, är det inte härligt, så säg?

Dock - Thailand den 29:e januari. Det kan vara så att det är den bästa planen i mannaminne. Det absolut ljuvligaste jag någonsin hört. Det mest fantastiska av allt fantastiskt. Och dessutom kan jag och Erik bevisligen planera något med mer än en vecka tillgodo. Fantastisk.

Nu måste vi bara hitta en husvakt. Och en hundvakt. Och kanske någon som kan klappa Trassla bakom örat och knuffa bort henne när hon ligger framför ansiktet när man ska titta på TV och somna till. Och kanske någon som kan lossa Lisas klor från gardinen när den smidiga katten inte kommer loss själv och dinglar där lite graciöst och utvecklingsstört. Kanske så. Och någon som kan stoppa tillbaka ullet på Bellas stjärt när det lossnar, och kanske ge dem litet mat så de slipper bli magra fårfioler på grillen till våren. Kanske så.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0